Jeugdclubs (4-12 jr)

2019-2020

tweewekelijks volgens

rooster

Het clubseizoen van de jeugdclubs PKN Bennekom gaat weer beginnen. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij!

Club is: veel leuke dingen doen! Samen lachen, spelen, knutselen, Sinterklaas en Kerst vieren en aan het eind van het seizoen op kamp.

Als club van de kerk is er ook ‘Tijd voor Jezus’, zoals wij dat binnen de club vaak noemen. We lezen een bijbelverhaal, bidden, praten samen over het geloof of maken een verwerking bij een Bijbels thema. Kom en ontdek het zelf!

Hartelijke groeten van de leiding en hopelijk tot ziens!

De actuele data, tijden en locaties staan in de Agenda op de homepage of via de website: www.jeugdclubs-bennekom.nl .

Voor info, aanmelding of vragen kunt u het web formulier invullen (contact persoon Menrike Menkveld) of via de website van de jeugdclubs.