Deel je Leven: Eveline van Steenbergen

Deel je Leven 34 Eveline TimmerOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Eveline van Steenbergen - Timmer.

Deel je leven - Aniëlka Smith

Deel je Leven 33 Anielka SmithOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Aniëlka Smith

Deel je leven - Aline Braakman-Van Drie

Deel je leven 30 Aline BraakmanOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Aline Baakman – Van Drie

Deel je leven: Gerard van der Laan

Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.gerard van der laan 700
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Gerard van der Laan (48 jaar).

Deel je leven - Wiegert Hoekstra

Deel je leven 26 Wiegert HoekstraOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Wiegert Hoekstra