Deel je leven - Johan te Winkel

Deel je leven 55 Johan te WinkelInspiratie: “Deel je leven”

Naam: Johan te Winkel

Deel je leven: Hessel Keegstra

Deel je leven 54 Hessel KeegstraOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Hessel Keegstra

Deel je leven: Bart Erik van Uffelen

Deel je leven 52 Bart Erik van UffelenOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Bart Erik van Uffelen: "Met elkaar op weg en naar elkaar omziend; onderweg het leven vierend."

Deel je leven: Andre Feenstra

Deel je leven 50 Andre Feenstra 1299 x 1641Inspiratie: “Deel je leven”

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: André Feenstra