Deel je leven: Daan de Vries

Deel je leven 56 Daan de VriesOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Daan de Vries (85).

12 mei: Inloopavond info vermogensbeheer en kerkelijk werker

Binnen onze gemeente zijn  twee belangrijke ontwikkelingen actueel namelijk het starten met actief vermogensbeheer en het aanstellen van een kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat in wijk zuid. De kerkenraad vindt het belangrijk om gemeenteleden actief te horen en te informeren over deze ontwikkelingen.

Verzoek deeltijd ds. Loeki vd Laan

LoekiAl enige tijd geleden heeft ds. Loeki van der Laan de wens kenbaar gemaakt minder te werken (80% in plaats van fulltime). Onder meer vanwege de vacante periode die achter ons ligt, kon deze wens tot voor kort nog niet worden gehonoreerd. Nu ds. Garbrich Baalbergen inmiddels al weer een jaar bij ons is, vinden wij als kerkenraad de tijd rijp deze wens in te willigen.