De Brinkstraatkerk in coronatijd: update 16/7

Bekijk hier updates met betrekking tot het coronavirus en lees hoe u zich kunt aanmelden om aanwezig te zijn bij de kerkdienst. De diensten in deze coronatijd voor 100 gemeenteleden zijn nog strikt aan regels gebonden. We hopen van harte dat de schroom om te komen gaat verdwijnen en het aantal gemeenteleden die de kerk weet te vinden weer gaat groeien. Klik hier voor een filmpje hoe het gaat wanneer u in coronatijd naar de kerk komt of lees verder om te zien hoe u aan zitplaatsen kunt komen, wat wel en niet kan, enzovoorts.

Zomerdiensten van 9:30-10:30 uur

naamloosVanaf volgende week zijn de zomerdiensten van 9:30-10:30 uur, een half uurtje eerder dan normaal. De laatste zomerdienst is op 23 augustus. Daarna starten de diensten weer om 10:00 uur. 

Collecteren met de Scipio app, hoe zit het?

scippioMet de online diensten was het lastig om te collecteren. Vanuit het college van kerkrenmeesters (CvK) is men op zoek gegaan naar een mogelijkheid om dit digitaal, via je smartphone, te kunnen doen. De keuze is gevallen op de ScipioApp. Lees meer over hoe deze app werkt en hoe het zit met de privacy.   

Kerkdiensten in de Brinkstraatkerk tijdens deze coronatijd

De kerkdiensten in deze coronatijd voor 100 gemeenteleden zijn nog strikt aan regels gebonden. De aantallen, die zich aanmelden, zijn helaas nog beperkt. We hopen van harte dat de schroom om te komen gaat verdwijnen en het aantal gemeenteleden die de kerk weet te vinden weer gaat groeien. Aanmelden kan via de Scipio app, via de website of plaatsbewijzen ophalen in De Brink op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur of donderdagavond van 19.00 tot 19.30 uur.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook