Kindernevendienst najaar 2019

IMG 1305Na een warme zomervakantie en samengestelde groepen, draait de kindernevendienst weer met de vier groepen van 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8. Op 13 oktober is er een speciale kindernevendienst; we gaan aan de slag voor Actie Schoendoos. Die gaan we mooi versieren met elkaar, kom je ook?

Zangmiddag voor ouderen

SamenZingenOp woensdag 16 oktober a.s. zal het Christelijk Regiokoor Fiducia een speciale middag verzorgen met en voor ouderen waaraan ook het tiener-en kinderkoor Jedaja zal meewerken. Een mooie koorcombinatie met veel variatie in koormuziek. Er zal ook volop ruimte zijn voor samenzang want samen zingen is fijn zeker als het gaat om (kerk)muziek welke vroeger veel werd gezongen en dus heel herkenbaar is. Dit alles staat onder leiding van dirigent Peter Burger. Het belooft een prachtige middag te worden in de Beatrixkerk aan het Beatrixpark 54 in Ede. U bent van harte welkom deze middag bij te wonen en mee te zingen. Aanvang 15:00 uur en de toegang is geheel gratis.

Rock Steady oktober/november

rocksteadyStel: je stopt een paar jongens en meiden van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar; doet er twee of drie leuke leiding bij; volgt een programma vol plezier, spel en een beetje verdieping. Wat krijg je dan? Nou? Iets fantastisch natuurlijk! Dat wil je toch niet mislopen? Precies, dus ben je 1e, 2e, 3e of 4e jaars op de middelbare school: kom ook!

NextGen 13 i.p.v. 20 oktober

2019 10 Uitnodiging Be Yourself LandscapeEen weekje eerder dan normaal is NextGen in oktober op 13(!) oktober (in plaats van de 20e). Vanwege de herfstvakantie natuurlijk! Deze keer hebben we het over jezelf zijn. Be Yourself! Wat vragen je vrienden en/of vriendinnen allemaal van je; wat vinden je ouders en andere familie... Allemaal hebben ze een beeld van je. Maar welk beeld heb jij van jezelf? En God? Naast het luisteren naar elkaar en naar de band (en vergeet niet het meezingen!!) is er de prijsvraag en wie weet wat we allemaal uit de kast gaan halen. Be there!

Koffieochtend

koffieochtend bennekom 2018Woensdag 13 november 2019 wordt er weer een 'Koffieochtend' georganiseerd door een werkgroep van vrouwen uit Bennekom met verschillende kerkelijke achtergronden.

Spreker: Tineke van der Schee
Thema: Christen zijn in een onveilige wereld
Plaats: Gemeentecentrum de Brink
Tijd: 09.30-11.30 uur (vanaf 9.15uur bent u welkom)

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook