25 okt: Doopdienst (alleen gasten)

11106 Bennekom PKN. Geref. Kerk Brinkstraatkerk 1927 Brinkstraat 41 Gld. opname 03 12 2009 foto. avd. Kerkenverzamelaar 39Op zondag 25 oktober is de feestelijke doopdienst van twee dopelingen. In verband met de Coronamaatregelen en het beperkte aantal aanwezigen is het alleen mogelijk om op uitnodiging van de doopouders aanwezig te zijn. Graag uw begrip, zodat naaste familie aanwezig kan zijn. De dienst is uiteraard live te volgen via de Livestream. 

Kerk 2025

brinkstraatkerk2019In december 2018 kwam de werkgroep ‘Kerk 2025’ voor de eerste keer in de Kleine Kerkenraad met een presentatie over hun plannen om samen met de kerkenraad te komen tot een strategisch plan voor de Brinkstraatkerk. Na een heel proces van bijeenkomsten met de kerkenraad is de werkgroep op 31 december 2019 gekomen met een rapport met de titel ‘Strategisch Plan Brinkstraatkerk’. De kerkenraad heeft dit plan met dank aanvaard. De kerkenraad heeft toen het plan opgevat om dit rapport om te zetten naar een beknopte versie. Dat is ook gebeurd. Wij willen graag dat dit plan ook deel gaat worden van u als gemeente en dat u meedenkt hoe wij in de toekomst onze geloofsgemeenschap in ons midden en naar buiten uitstralen. Lees ook de stukken van de kerkenraad over 'Kerk 2025' en de samenvatting strategieplan.

Update 15 oktober: maatregelen terugdringen Corona-besmettingen

houdmoedhebliefcoronakerkNaar aanleiding van de aanhoudende stijging van het aantal Corona-besmettingen en de maatregelen die afgelopen dinsdag op de persconferentie afgekondigd zijn, hebben we ons als moderamen opnieuw bezonnen over onze gemeente-activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat het samenkomen als gelovigen onlosmakelijk deel uitmaakt van ons gemeente-zijn. Tegelijkertijd hebben we als kerk onze verantwoordelijkheid te nemen. En we prijzen ons gelukkig dat er met de huidige technische middelen andere manieren zijn om de onderlinge verbondenheid vorm te geven. Dat betekent dat we gehoor geven aan de oproep van het kabinet om zeer terughoudend te zijn met het samenkomen in groepen. Concreet betekent dit het volgende:

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook