Schrijf je in: het PKN Startweekend 2019 wil je niet missen

startweekendHet PKN Startweekend 2019 zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september in en rondom de Oude Kerk/’t Kerkheem. Het weekend zal bol staan van de activiteiten voor jong en oud, van elkaar ontmoeten en leren kennen, van gezelligheid en lekkers, actief zijn, delen en vieren. Kom en geniet met z’n allen van de start van het kerkelijk jaar van onze Protestantse Gemeente Bennekom in wording. Schrijf je in via de formulieren in De Brink of op www.startweekend.nl.

Start Kindernevendienst

Tijdens de dienst op zondag 8 september is er een speciale en gezellige kindernevendienst. We luisteren naar een goed verhaal uit de bijbel en gaan aan de slag. Er zijn spelletjes en activiteiten bij het thema. We vragen de kinderen (en hun ouders) om 'verloren euro-muntjes' mee te nemen. Misschien zitten er nog wat in tassen en zakken zo na de vakantie of slingeren ze in de auto.

Alpha senioren

alphaIs er meer? Vanaf 20 september gaan we op vrijdagochtenden beginnen met Alpha Senioren in samenwerking met de kerken in Bennekom.

Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof?
Welkom op Alpha! www.alphacursus.nl/senioren

Bezoekwerk wijk zuid in de vacante tijd

VacantVoorheen waren we met twee predikanten en nu, sinds een paar maanden, ben ik er even alleen in de Brinkstraatkerk. En dat is te merken in de hoeveelheid werk. Gelukkig is de beroepingscommissie hard aan de slag gegaan en velen van u en jullie zetten er een tandje bij. Dat is heel fijn. Toch is het raadzaam om in de komende periode van de vacante tijd een aantal bezigheden even te verminderen.

Technisch gemeentelid gezocht

thumb 73111 default mediumGeniet jij ook zo van de mooie beelden die de beamer tijdens de dienst projecteert? Heb je wel eens een dienst teruggekeken en gezien hoe mooi die opgenomen is? Weet je hoeveel mensen er profiteren van de goede ringleiding die ervoor zorgt dat ze de dominee goed kunnen horen? Dan weet je vast hoe belangrijk het is dat we de beeld- en geluidsapparatuur goed op orde hebben. Eric van Solingen verzorgt dat al jarenlang voor onze kerk. Hij wil echter wat gaan afbouwen. We zijn dus op zoek naar een maatje die met hem mee wil lopen en het werk binnen 1-2 jaar van hem kan overnemen.