Oppas- Oma’s en/ of Opa’s gezocht

oppassenVoor tijdens de kerkdiensten van 10.30 uur in de Brinkstraatkerk zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe oppassers die willen helpen oppassen bij de kinderen van 0 t/m 4 jaar. Nu passen vooral de ouders van de oppaskindjes afwisselend op.

Maar het lijkt ons leuk én waardevol om de jongste generatie in de kerk meer met de andere generaties te verbinden en contact te laten hebben. Vindt u het leuk om boekjes voor te lezen, en knuffels uit te delen? Het oppassen is voor ongeveer één keer in de acht weken (minder vaak is ook bespreekbaar). U past altijd op samen met een tiener als oppashulp. Eerst een keer kijken of u het leuk vindt is natuurlijk prima!

Wilt u zich opgeven of meer informatie? We horen graag van u! Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mob. 0621660675
Groetjes Irene Lutgendorff en Rianne van der Sar
(coördinatoren Oppas)